Copyright © 2024 by rockvocals.nl
Onze website maakt géén gebruik van cookies.
Ik ben Mireille Matthijssen, vocal coach van het fantastische rockkoor Rock Vocals.

Samen met mijn man, zoon en kat woon ik in Rotterdam.
Als Brabantse kwam ik in in deze stad terecht vanwege mijn studie aan het Codarts Conservatorium, waar ik afstudeerde op Zang Pop en Songwriting.
Niet lang daarna kwam ik in contact met Rock Vocals, waar ik een korte maar toffe periode vocal coach heb mogen zijn.

Door omstandigheden kwam daar een abrupt einde aan, maar na vele jaren ben ik weer terug. Om hier weer te zijn voelt als een warm bad, het is een ontzettend gezellige en enthousiaste club mensen die heel veel passie uitstralen voor de muziek de ze het allerliefste maken: rock!

Persoonlijk ben ik een muzikale alleseter maar rock is voor mij als zangeres en als songwriter altijd wel de basis geweest. Sinds ruim 25 jaar ben ik actief als zangeres in (rock)coverbands, tribute-bands met muziek van Heart en Queen, projecten met eigen werk, maar ook kleine akoestische combo’s met piano en gitaar. Daarbij komt het singer/songwriter-repertoire wat meer aan bod.

De afgelopen 20 jaar ben ik actief als zangdocent/vocal coach.
Sinds 2004 werk ik als zangdocent en popbandcoach bij CKB Bergen op Zoom, waar ik met veel plezier privé zanglessen, bandlessen en workshops geef. Daarnaast heb ik mijn eigen onderneming als zangeres en docent/coach. Naast vocal coach ben ik ook holistisch therapeut en hypnotherapeut. Het is mooi hoe elementen uit die hoek ontzettend bruikbaar en effectief zijn bij zingen. Zie hiervoor ook mijn website: www.mircoachings.com.

Niets is fijner dan vrij en ontspannen zingen.

Dat is ook precies wat we met Rock Vocals doen; remmen los, de gouden keeltjes open en genieten!
Dirigent/coach