Copyright © 2024 by rockvocals.nl
Onze website maakt géén gebruik van cookies.
Rock Vocals Historie

Wat begon in het jaar 2000, is na al die jaren nog steeds een gezellig en gedreven rockkoor. Het koor was destijds uniek, en is dat gebleven, door de keuze van het repertoire en het maken van arrangementen in eigen beheer. Onderstaand tref je een aantal highlights aan van het koor door de jaren heen.

* Het koor heeft in het verleden aan meerdere korenfestivals meegedaan, zoals het Multi Voices Festival in Dordrecht, Zingen aan Zee in Zandvoort, de korendag in Paradiso (de rocktempel van Nederland), het korenfestival in Gouda en Terug Naar De Kust in Scheveningen.
* Rock Vocals gaat geen uitdaging uit de weg. Vooral het muziek maken met anderen geeft extra energie. Optredens met "De Hucksters", "Hard Zat" en "Lekker" en muziekvereniging Concordia hebben wij met veel plezier gedaan.
* Bijzondere optredens voor het goede doel horen ook in het rijtje van de optredens thuis. Rock Vocals doet belangeloos mee, bijvoorbeeld in Alphen aan den Rijn tijdens "Samenloop voor hoop", een loop georganiseerd t.b.v. KWF kankerbestrijding.
* Ook feestjes horen erbij. Door de jaren heen zijn er een aantal van deze feesten geweest. "Singing with the stars", het "goed/foutfeest", het 5, 10, 12,5 en 15-jarig bestaan van het koor.
* Elk jaar zorgen we voor een muzikale omlijsting bij de Fietstocht van de Rabobank in Alphen a/d Rijn.

Er valt veel te vertellen over het koor. Nieuwsgierig? Kom dan eens langs tijdens onze oefenavond om de sfeer te proeven en te luisteren naar ons.
Historie